Per a mi, la nutrició és més que una feina, és un estil de vida. L’alimentació saludable és el pilar de la meva vida i estic convençuda que és la clau per viure més i millor. És per aquest motiu que vaig decidir estudiar Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Barcelona.

Des que vaig finalitzar els estudis obligatoris per exercir, aposto per la formació continuada assistint a cursos i/o postgraus per a renovar i ampliar els meus coneixements i poder atendre millor a cada persona en les diferents etapes de la vida i/o malalties.

Al llarg de la meva carrera professional he treballat en diferents sectors: nutrició hospitalària, restauració col·lectiva i salut pública, divulgant coneixements a través de diferents associacions.

Actualment, formo part de l’equip de PRO FISIO, un equip de professionals que dia a dia treballem per millorar la salut dels nostres pacients. Compartim valors, però sobretot passió pel que fem.

A la consulta, et convido a que formem un equip. Jo t’acompanyaré en el procés, t’orientaré i procuraré transmetre’t tots els coneixements perquè puguis assolir totes les fites que et proposis i gaudir del millor estat de salut possible! Comencem?

 

Laura Girona

Dietista-Nutricionista
Col·legiada CAT000081