Practicar activitat física moderada de manera regular és una eina efectiva per controlar la salut d’un mateix. Tothom pot millorar o mantenir la seva salut, si practica activitat física adaptada a les seves característiques i necessitats. De fet, el pitjor risc de l’activitat física és no practicar-ne.

Un entrenador personal, és un professional qualificat del sector de l’esport i l’activitat física. Posseeix uns coneixements basats en la biomecànica, l’anatomia, la fisiologia i la teoria de l’entrenament, a més d’experiència en l’execució d’exercicis d’adaptació funcional. A més, l’entrenament personal pot anar complementat amb altres professionals de la salut com poden ser fisioterapeutes o nutricionistes.

La funció d’un entrenador personal és la de plantejar una planificació esportiva o física que permeti aconseguir uns resultats desitjats i reals gràcies a la individualització de diversos recursos d’entrenament, perfectament adequats a les circumstàncies físiques, emocionals i de vida del pacient, i a la reeducació de diversos hàbits i comportaments quotidians. Els objectius poden ser molt diferents: perdre pes, augmentar la massa muscular, tonificar, millorar marques esportives, guanyar força, o millorar la resistència cardiovascular, corregir problemes físics o posturals, entre altres.

 

Currículum Personal

  • Graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport
  • Títol d’entrenador personal
  • Titulació d’entrenador territorial d’handbol